Köszöntjük a Szeret-Klézse Alapítvány, Csángók weboldalán! Reméljük sok és érdekes információval szolgálhatunk! Kellemes böngészést kívánunk!

          Főoldal                                      Kultúra                                        Vallás                                            Oktatás                                          Turizmus

Meghívó

       A „Szeret-Klézse” Alapítvány kuratóriuma és a klézsei lakosok nevében szeretettel meghívjuk önt a már hetedszer  sorrákerülő „Petrás Incze János Klézsei Napok” rendezvény-sorozatra. Ezzel az alkalommal összejön a Csángó Tanács is, ahogyan ezt kidolgozta a „Csángó Cselekvési terv  2010”.

 Fontos a moldvai magyarság számára, hogy itt Moldvában találkozzunk: moldvai, erdélyi, székelyföldi, magyarországi és bárhonnan jövő magyarok, hogy együtt örvendjünk létezésünknek, együtt tegyünk megmaradásunkért, kulturális örökségünk védelméért.

Kérjük vegyen részt közös ünnepünkön! Osszuk meg gondolatainkat, közös jövőnkre vonatkozó cselekvő elképzeléseinket, velünk együtt, rólunk.

 

Petrás Incze János Klézsei Napok

Helyszín: „Szeret–Klézse” Alapítvány székháza

2012.05.15.